Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Ford припиняє виробництво тридверної Fiesta
Всі новини / Автосвіт

Ford припиняє виробництво тридверної Fiesta

Американський бренд вирішив завершити виробництво тридверної Fiesta Ford й вже виключив її зі своїх прайс-листів.

Модель Ford Fiesta була оновлена восени минулого року й тепер проходить процес оптимізації. Результатом стане те, що суперміні втратить тридверний кузов, а також версію універсала.

Ford вже вилучив тридверні версії зі своїх онлайн прайс-листів, але існуючі замовлення на тридверні Fiesta все ж будуть завершені. Виробництво на заводі Fiesta в Кельні (Німеччина) має завершитися цього літа.

Прес-секретар компанії сказав: «Ford спрощує лінійку Fiesta, зосереджуючись на комплектаціях та функціях, які хочуть клієнти, і припиняючи випуск тих, які користуються меншим попитом. Fiesta й надалі пропонуватиметься як ST-Line, ST, Active, Titanium та Trend».



Цікаво, що 12 років поспіль Fiesta була найбільш продаваним автомобілем у Британії, але все одно не змогла уникнути проблем, викликаних пандемією та глобальним дефіцитом автозапчастин. Вочевидь замість «Фіест» прийдуть невеликі кросовери, й зокрема позашляховик Puma вже став найбільш продаваним автомобілем Ford в Європі.

Зупинка виробництва тридверних Fiesta не має стати шоковою новиною, оскільки багато інших популярних суперміні переходять виключно на п’ятидверний кузов – наприклад, Volkswagen Polo, Renault Clio, Peugeot 208 і Opel Corsa.

Читайте також: Ринок автомобільних запчастин чекає на катастрофу

Майбутнє Fiesta в цілому також може бути під загрозою, оскільки Ford перетворить свій виробничий центр у Кельні на головну базу виробництва електромобілів, де бренд створюватиме нові електричні позашляховики у формі середньорозмірного та спортивного кросоверів.
04-26-2022, 14:46  
Джерело: motorcar.com.ua
Переглядів: 307   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: