Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Volta Trucks презентувала дві більш компактні версії електричної вантажівки Volta Zero
Всі новини / Автосвіт

Volta Trucks презентувала дві більш компактні версії електричної вантажівки Volta Zero

Volta Trucks презентувала дві більш компактні версії електричної вантажівки Volta Zero
Виробник комерційних електромобілів Volta Trucks представив дві нові версії свого 16-тонного Volta Zero.

Це 7,5- та 12-тонні версії Volta Zero.

Дві нові Volta Zero будуть більш маневреними, завдяки своїм меншим розмірам.

Volta Trucks – це компанія, яка займається випуском повністю електричних комерційних транспортних засобів, що була заснована в Лондоні в 2019 році. Відтоді вона відкрила додаткові офіси у Швеції та Франції, оскільки працює над поставкою свого першого комерційного електромобіля Volta Zero.

Початкова 16-тонна версія Volta Zero була запущена в 2020 році, після чого планувалося створення трьох додаткових варіацій. Зовсім нещодавно комерційний виробник отримав 230 мільйонів євро інвестицій, щоб запустити 16-тонну вантажівку Volta Zero у виробництво.



У Volta наголосили, що кошти направлять на фінансування парку 16-тонних прототипів Volta Zero для їхньої перевірки, а також для розробки 7,5- та 12-тонних версій Volta Zero.

У Volta вже навіть показали зображеннями та деталі дизайну наступних двох версій Zero Trucks. Згідно з останнім прес-релізом, 7,5- та 12-тонні варіанти доповнять лінійку Zero Truck після поставок 16- та 18-тонних вантажівок протягом наступних двох років.

Хоча вони відрізнятимуться від оригіналу, менші версії вантажівок Zero будуть ідентичними одна одній спереду.

Роботу над двома новими модифікаціями фахівці Volta розпочали у грудні минулого року, пілотний парк планують запустити для випробувань клієнтами вже у 2024 році.

Читайте також: Ринок автомобільних запчастин чекає на катастрофу

Серійне виробництво 7,5- та 12-тонних вантажівок розпочнеться на початку 2025 року.
05-2-2022, 03:18  
Джерело: autogeek.com.ua
Переглядів: 329   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: