Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » BYD розкрив інтер’єр седану Seal, який дасть бій Model 3
Автосвіт / Фото

BYD розкрив інтер’єр седану Seal, який дасть бій Model 3

Будучи одним із головних суперників Tesla на китайському ринку, BYD продовжує підігрівати інтерес до свого електричного седана Seal, поступово розкриваючи деталі новинки.

На цей раз компанія повністю показала інтер’єр машини.

До цього виробник демонстрував лише намальовані рендери салону, на яких фігурувало кілька важливих деталей. По-перше, скрізь простежується та сама «морська» стилістика, А по-друге, у передній панелі можна виявити схожість із хвостом кита.



Як уже повідомляли, в інтер’єрі буде мінімум кнопок, а весь основний функціонал перенесений на центральну мультимедійну систему. Перед водієм розташовується триспицеве ​​кермо, в якому можна виявити хвіст ще однієї морської тварини. За кермом розташовується невеликий екранчик, що виконує роль віртуальної панелі приладів. Загалом інтер’єр виявився без претензій на оригінальність, але й нудним назвати його складно.

Як уже повідомляли, в інтер’єрі буде мінімум кнопок, а весь основний функціонал перенесений на центральну мультимедійну систему. Перед водієм розташовується триспицеве ​​кермо, в якому можна виявити хвіст ще однієї морської тварини.

Читайте також: Ринок автомобільних запчастин чекає на катастрофу

За кермом розташовується невеликий екранчик, що виконує роль віртуальної панелі приладів. Загалом інтер’єр виявився без претензій на оригінальність, але й нудним назвати його складно.
05-3-2022, 04:18  
Джерело: ampercar.com
Переглядів: 302   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: