Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Skoda Fabia здобула престижну нагороду за дизайн
Всі новини / Автосвіт

Skoda Fabia здобула престижну нагороду за дизайн

Skoda є постійним учасником найпрестижнішого конкурсу Red Dot Design Award.

Ще одним прикладом стала перемога нового покоління Skoda Fabia, яка втретє у своїй історії отримала нагороду за дизайн.

Про це повідомляє пресслужба виробника. Четверте покоління сімейства Fabia дебютувало рівно рік тому на спеціальному заході у Празі. Символічно, що презентація відбулася у Центрі сучасного мистецтва DOX.

Дизайн Fabia продовжує розвиток нової стилістики чеського бренду. Новинку виділяють прямі лінії та гострі грані. Характерними особливостями стали вузькі LED-фари з L-подібними світлодіодними ДХВ та широкі багатокутні грати радіатора з хромованою окантовкою та чорними планками. Кристалічний дизайн задніх ліхтарів натхненний красою богемського скла. Ще одна цікава деталь — виштампування на передніх дверях, стилізоване під характерний трикутник чеського прапора.



Подовжений спойлер на даху з бічними стабілізаторами, дзеркала заднього виду обтічної форми та активні шторки повітрозабірників у нижній частині переднього бампера забезпечують Fabia гарні аеродинамічні показники. Загалом команді дизайнерів вдалося створити цільний та динамічний вигляд моделі.

Конкурс Red Dot Design Award проводиться з 1955 року і є одним із найавторитетніших у галузі промислового дизайну. До складу журі входять 48 дизайнерів, журналістів, викладачів мистецтвознавства та інших експертів з 23 країн світу. Переможець визначається за дев'ятьма основними критеріями дизайну, зокрема, оцінюється естетика, функціональність, якість, ергономіка, довговічність та інновацій.

Читайте також: Світовий банк закликає до повної заборони автомобілів із ДВЗ у зв’язку з екологією

Для Skoda Fabia це третя історія моделі перемога. Раніше вона вже була відзначена у 2008 та 2015 роках. Журі відзначило зовнішній вигляд, місткість та збалансованість комплектацій чеської новинки.
05-6-2022, 09:27  
Джерело: obozrevatel.com
Переглядів: 716   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: