Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Італійський суперкар вперше зняли на дорогах
Всі новини / Автосвіт

Італійський суперкар вперше зняли на дорогах

Італійський суперкар вперше зняли на дорогах
Pagani C10 — новий надпотужний суперкар італійського бренду.

Автомобіль отримає турбований V12 від Mercedes-AMG потужністю понад 850 к. с.

В Італії під час випробувань помітили наступника Pagani Huayra. Прототип суперкара із заводським позначенням C10 проходить фінальні тести і його представлять у кінці 2022 року. Про це пише сайт Carscoops.

Суперкар Pagani C10 виїхав на випробування в камуфляжі, проте раніше в інтернет вже просочилися його перші зображення. Купе зберігає знайомий дизайн зі зрушеним вперед салоном, плавними лініями кузова, прозорим дахом та круглими ліхтарями. Залишились і фірмові чотири вихлопні труби.

Як і Huayra, новий Pagani C10 оснащуватимуть 6,0-літровим V12 з двома турбінами виробництва Mercedes-AMG. Потужність двигуна виросте приблизно до 860-880 к. с. у стандартній версії та до 900 к. с. — у спортивному зарядженому варіанті. На вибір запропонують механічну чи автоматичну КПП. У всіх модифікаціях максимальна швидкість перевищить 350 км/год.



Продажі суперкара стартують на початку 2023 року. Відомо, що він буде дешевшим за попередника, але все одно його ціна перевищить півмільйона євро.

Читайте також: Світовий банк закликає до повної заборони автомобілів із ДВЗ у зв’язку з екологією

Також у Pagani планують наростити обсяги виробництва та випустити приблизно 280-300 цих авто. Пізніше до купе приєднається кабріолет.
05-9-2022, 03:09  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 522   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: