Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Прем'єр-міністр Укрвїни попередив про подорожчання палива в Україні через труднощі з постачанням
Всі новини / Автосвіт

Прем'єр-міністр Укрвїни попередив про подорожчання палива в Україні через труднощі з постачанням

Прем'єр-міністр Укрвїни попередив про подорожчання палива в Україні через труднощі з постачанням
Прем'єр-міністр запевнив, що дефіцит палива незабаром буде заповнений, а ціни зростуть на кілька гривень.

Після атаки російських військ на Кременчуцький нафтопереробний завод ускладнилася логістика доставки нафтопродуктів в Україну, це може призвести до подорожчання дефіцитного палива для споживачів.

Про це в інтерв'ю "РБК-Україні" повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

За словами глави уряду, через війну паливо в Україну потрапляє лише через західний кордон країни та логістика його доставки "дуже ускладнилася".

"Фактично немає Кременчуцького НПЗ, який брав на себе центральну та східну Україну в логістичному забезпеченні… Логістика дуже змінилася, ускладнилася та подорожчала. Це, звичайно, може призвести до подорожчання для споживачів… Ми дуже уважно дивимося, скільки коштує доставка. Кілька гривень може бути різниця в ціні, але дефіцит перекриватиметься", — сказав Шмигаль.



Крім цього, прем'єр заявив, що наразі уряд намагається заповнити дефіцит нафтопродуктів в Україні й у країні незабаром з'явиться достатня кількість палива.

Читайте також: Італійський суперкар вперше зняли на дорогах

У той же час Шмигаль закликав не панікувати через форс-мажорні обставини, які можуть виникати в країні в цей час, оскільки в країні триває повномасштабна війна і громадянам необхідно "бути свідомими щодо цього".



05-10-2022, 11:52  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 282   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: