Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Американці випустили розкішний броньований позашляховик за $160 тисяч
Всі новини / Автосвіт

Американці випустили розкішний броньований позашляховик за $160 тисяч

Новий Cadillac Escalade отримав захищену броньовану версію.

Створили її в американському ательє AddArmor, що спеціалізується на доопрацюванні преміальних авто.

Про це повідомляє сайт "Carscoops".

Cadillac Escalade отримав легку композитну броню і куленепробивне скло. Позашляховик захистили за стандартом B6, тобто він витримує обстріл з автоматичної зброї та снайперських гвинтівок калібром 7,62 мм.

Також передбачені проблискові маячки та гучна сирена для розгону натовпу. Шини дозволяють продовжувати рух у разі проколу.

Утім, тільки захистом тюнінгу Cadillac Escalade не обмежився, адже в AddArmor попрацювали і над салоном авто. В обробці використані дорогі шкіра, алькантара та дерево, встановлені комфортабельніші сидіння та розкладні столики. З'явилися великий висувний телевізор і потужна аудіосистема.



Пасажирський салон відокремлений від водія перегородкою. До того ж, у нього окрема система вентиляції та двозонного клімат-контролю.

Читайте також: Італійський суперкар вперше зняли на дорогах

Вартість доопрацювання Cadillac Escalade — 75 тисяч доларів. Ще щонайменше $85 тисяч потрібно віддати за сам позашляховик у подовженій версії ESV.
05-12-2022, 06:13  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 965   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: