Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Рідкісний 22-річний Mercedes виставили на аукціон
Всі новини / Автосвіт

Рідкісний 22-річний Mercedes виставили на аукціон

Рідкісний 22-річний Mercedes виставили на аукціон
Рідкісний автомобіль Mercedes-Benz CLK-GTR, випущений тиражем всього в 26 екземплярів, у Німеччині продають за 11,1 мільйона євро.

Оголошення розмістили на німецькому сайті mobile.de.

Зазначається, що суперкар 2000 випуску продають у Франкфурті. Це найшвидший автомобіль у історії німецької марки.



Така висока вартість транспортного засобу пояснюється ексклюзивністю моделі, адже було випущено всього 26 одиниць авто протягом 1998-2000 років для виступу в перегонах (тобто правила вимагали наявність серійної версії у гоночних авто). Тоді новий CLK-GTR коштував 1,5 мільйона доларів і був найдорожчим авто свого часу. Одне з таких авто виграло чемпіонат світу у класі FIA GT у 1998 році.

Авто, що продаэться, пристосували до доріг загального користування. Йому додали обробку салону шкірою та алькантарою, шумоізоляцію, кондиціонер та аудіосистему. З'явилися додаткові освітлювальні прилади та дорожні шини.

Читайте також: Італійський суперкар вперше зняли на дорогах

Середньомоторний суперкар Mercedes-Benz CLK-GTR оснащений величезним 6,9-літровим V12 потужністю 612 л. с. та 6-ступінчастою секвентальною КПП, Він розганяється до 100 км/год за 3,8 с та розвиває 344 км/год. Це досі найшвидший серійний Mercedes-Benz.
05-12-2022, 21:36  Переглядів: 177   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: