Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Подивіться на паром, повний McLaren F1 (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Подивіться на паром, повний McLaren F1 (ВІДЕО)

У рамках конкурсу автомобільної елегантності Concorso D’Eleganza at Ville D’Este у 2022 році в Італії на озері Комо відбувся зліт власників суперкара McLaren F1.

Автомобілі, цінність яких зростає з кожним роком, не просто зібралися разом, а й вирушили у подорож дорогами загального користування.

Перед цим суперкарам потрібно було здійснити невелику водну прогулянку на поромі, який того дня, можливо, став найбільш вражаючим для будь-якого петролхеда судном на Землі.

Захід зібрав кілька десятків унікальних автомобілів, серед яких знайшлося місце як звичайним McLaren F1, так і перегоновому McLaren F1 GTR, і навіть його рідкісної модифікації McLaren F1 GTR Longtail.



Всі ці автомобілі вкрай рідко залишають стіни приватних колекцій та побачити їх на вулиці – ціла подія. Загалом на поромі одночасно зібралося суперкарів приблизно на 200 мільйонів доларів.

Крім водного туру Лаго-ді-Гарда в Північній Італії зустрілася кавалькада McLaren F1 на дорогах загального користування.

Читайте також: В Україні спростили процедуру встановлення на облік продавців транспортних засобів

Причому класичні суперкари супроводжували передсерійний прототип суперкара Gordon Murray Automotive – модель GMA T.50 – і один із прототипів McLaren P1 XP4, який став ідейним наступником оригінального суперкара Гордона Мюррея.




05-30-2022, 04:17  
Джерело: nnews.com.ua
Переглядів: 2 272   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: