Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Представлений новий Lexus RX 2023 (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Представлений новий Lexus RX 2023 (ВІДЕО)

Представлений новий Lexus RX 2023 (ВІДЕО)
США презентували новий Lexus RX п'ятого покоління.

Преміальний кросовер надійде в продаж у другій половині цього року, повідомляє пресслужба японської марки.

Кросовер зберігає знайомий зовнішній вигляд із похилим дахом і забарвленими в чорний колір задніми стійками. Залишилися й фірмові веретеноподібні ґрати радіатора, а розкосі фари виконані в стилі електрокросовера Lexus RZ 450e.

Довжина Lexus RX 2023 залишилася на рівні попередника (4890 мм), проте його колісна база збільшена на 60 мм — до 2850 мм. В основі кросовера лежить платформа TNGA (від Toyota Camry), що дозволило знизити масу відразу на 90 кг.



В обробці використана штучна або натуральна (за доплату) шкіра. Кросовер отримав збільшену цифрову панель приладів і великий 14-дюймовий сенсорний дисплей.

На другому ряду стало просторіше. Представлена тільки п'ятимісна версія, а от подовжений семимісний варіант поки що під питанням — його може замінити окрема модель.

Усі Lexus RX 2023 оснащені адаптивним круїз-контролем, а також комплексом систем безпеки Lexus Safety System+ 3.0 (автоматичне гальмування, утримання в смузі, розпізнавання дорожніх знаків, контроль сліпих зон).

Читайте також: В Україні спростили процедуру встановлення на облік продавців транспортних засобів

Класичний 3,5-літровий V6 більше не пропонують — на зміну йому прийшла 2,4-літрова 275-сильна турбочетвірка. Також зі старту будуть доступні відразу три гібридні версії — потужністю 246, 306 і 367 к. с. Найпотужніший варіант розганяється до 100 км/год за 5,9 с, а 306-сильна модифікація може проїхати 60 км на електротязі.
06-1-2022, 23:41  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 1 233   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: