Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Новенька Toyota GR Corolla Morizo Edition виходить у світ
Всі новини / Автосвіт

Новенька Toyota GR Corolla Morizo Edition виходить у світ

Новенька Toyota GR Corolla Morizo Edition виходить у світ
У хетчбека Toyota GR Corolla з'явилася спеціальна версія Morizo Edition, створена з урахуванням побажань президента Тойоти Акіо Тойоди.

Такий автомобіль легший за звичайну GR Corolla, оснащений переналаштованою трансмісією і новими, більш чіпкими шинами.

Двигун хоч і колишній, але видає більше моменту, а ще на Morizo Edition стоять однотрубні амортизатори, які точніше відпрацьовують нерівності та краще охолоджуються.

Назва GR Corolla Morizo ​​Edition надсилає нас до президента "Тойоти" Акіо Тойода. Під цією прізвиськом (Морідзо) він виступає в гонках, і хетчбек побудований з урахуванням саме його переваг та побажань.

Кузов автомобіля посилено трьома метрами конструкційного клею та додатковими ребрами жорсткості. За рахунок відмови від заднього дивана масу, порівняно із звичайною GR Corolla, вдалося знизити на 30 кілограмів. Для кращого зчеплення в поворотах встановлені ширші шини (245/40R18 Michelin Pilot Sport Cup 2 замість 235/40R18 Yokohama ADVAN Apex V601).



Двигун колишній. Трициліндровий турбомотор G16E-GTS об'ємом 1,6 літра видає 304 кінські сили, але на GR Corolla Morizo ​​Edition трохи збільшений момент - з 370 до 400 Нм. Для поліпшення розгінної динаміки зближені нижчі передачі (з першої по третю) і вкорочена головна пара. Привід, зрозуміло, повний GR-Four, з багатодисковою муфтою підключення задньої осі, двома диференціалами Torsen з блокуванням та трьома режимами роботи. Збереглася і схема підвісок (Макферсони з багатоважелем), тільки на хетчбек поставили однотрубні амортизатори, причому спереду перевернені.

Читайте також: В Україні спростили процедуру встановлення на облік продавців транспортних засобів

Серед інших помітних відмінностей - ексклюзивний матовий колір кузова, повітряні канали для охолодження передніх гальм, крісла-напівковші з розвиненою бічною підтримкою, оббивка замшею Brin Naub та синтетичною шкірою. У продаж GR Corolla Morizo ​​Edition надійде наступного року. Відомий тираж для Сполучених Штатів — лише 200 екземплярів.

06-3-2022, 17:39  
Джерело: f1analytic.com
Переглядів: 543   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: