Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » BMW анонсувала вартість нового спорткара M4 GT4
Всі новини / Автосвіт

BMW анонсувала вартість нового спорткара M4 GT4

BMW оголосила ціни на новий гоночний болід M4 GT4, виробництво якого стартує у жовтні.

Вартість новинки стартує з позначки 187 тисяч євро.

Про це повідомляє пресслужба виробника. Нова генерація гоночного BMW M4 GT4 створена з урахуванням відгуків та побажань власників попередника.

Новинка створена на базі сучасного покоління серійного M4, а також використовує окремі компоненти від M4 GT3.

Автомобіль оснащений рядною 3-літровою "шісткою" із двома турбінами, яка має у своєму арсеналі 550 к.с. потужності та 650 Нм крутного моменту. Вся ця міць відправляється до провідних коліс за допомогою 7-ступіневої автоматичної трансмісії ZF зі спортивною "прошивкою". Реалізувати потенціал машини допомагає диференціал обмеженого тертя Drexler із системою охолодження та спортивними півосями.



Залежно від вимог регламенту автомобіль може мати різну комплектацію. До неї входять кокпіт пілота M Track з можливістю підключення комп'ютера для вибору налаштувань та отримання даних про роботу всіх систем авто. Також у списку є система контролю тяги з 10 режимами, регульовані спортивні стабілізатори, регульовані амортизатори KW, пружини H&R, потужна гальмівна система з покращеним охолодженням.

У салоні є крісло Recaro з вентиляцією, кондиціонер, підігрів лобового скла, а для оздоблення інтер'єру використовується легкі композитні матеріали. Від моделі GT3 новинка успадкувала легкий карбоновий дах та регульоване заднє антикрило.

Читайте також: В Україні запровадять цифрове розмитнення автомобілів

Автомобіль представили публіці та командам під час гоночного вікенду на трасі VIRginia International Raceway у США.
06-21-2022, 04:24  
Джерело: obozrevatel.com
Переглядів: 99   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: