Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Hyundai знімає з виробництва свою нестандартну модель
Всі новини / Автосвіт

Hyundai знімає з виробництва свою нестандартну модель

Hyundai знімає з виробництва свою нестандартну модель
Hyundai відмовляється від випуску купе Veloster.

Оригінальну модель знімуть із виробництва на заводі в південнокорейському Ульсані вже в липні.

Про це повідомляє видання Hankyung.

Hyundai Veloster став жертвою низького попиту. Із січня по квітень у Південній Кореї було продано лише 99 цих авто, тоді як седан Hyundai Elantra N із таким же 275-сильним турбомотором знайшов 1125 покупців. Не кращі справи й із експортом — так, у США за весь 2021 рік реалізували всього 2112 купе. У Європі модель взагалі припинили продавати.

Тепер Hyundai потребує виробничих потужностей для кросовера Kona другого покоління. Тому випуск Hyundai Veloster припинять, а цехи заводу в Ульсані закриють для модернізації та переоснащення для випуску Hyundai Kona 2023.

Hyundai Veloster — мабуть, найнестандартніша модель у сучасній лінійці корейської марки. У купе асиметрична схема розташування дверей: зліва їх двоє, а справа — одні.



Модель випускають із 2011 року, а через сім років дебютувало друге її покоління. Попит на Hyundai Veloster стабільно знижується останні кілька років.

Читайте також: В Україні запровадять цифрове розмитнення автомобілів

Тому минулого року менш потужні версії моделі вже зняли з виробництва, і в лінійці залишився тільки топовий 275-сильний варіант Veloster N.
06-22-2022, 08:51  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 421   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: