Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Nissan відродить кросовер Skyline
Всі новини / Автосвіт

Nissan відродить кросовер Skyline

Nissan відродить кросовер Skyline
Про відродження кросовера Nissan Skyline говорять із минулого року. Модель під назвою Skyline Crossover випускалася в період з 2009 по 2016 рік, потім її стали продавати як Infiniti EX35, а тепер з'явилися чутки про зворотну трансформацію.

Японське видання Bestcarweb дізналося, що кросовер може повернутися в модельну лінійку Nissan вже в 2024 році, а дизайн новинки буде виконаний з огляду на концепт-кар IMQ трирічної давності.

Роком раніше було озвучено припущення, що Skyline-кросовер, швидше за все, стане глобальною моделлю та повторюватиме Infiniti QX55, який, у свою чергу, є купеподібною версією QX50. Під капотом у QX55 - дволітровий турбомотор VC-Turbo зі змінним ступенем стиснення, який у російській специфікації розвиває 249 кінських сил. Коробка передач - варіатор Jatco з гідротрансформатором та імітацією восьми передач. Привід повний, з багатодисковою муфтою електроннокерованої підключення задньої осі.

Проте тепер японські ЗМІ пророкують майбутньому Skyline Crossover гібридну установку, що дебютувала на концепті IMQ.

Йдеться про гібридну систему e-Power другого покоління, яка вже встановлюється на серійні автомобілі: наприклад, у березні 2022 року її одержав європейський Nissan Qashqai.



У рух автомобіль наводиться за рахунок електромоторів, а півторалітровий ДВС зі змінним ступенем стиснення виконує функцію генератора, підживлюючи тягову батарею.

В даний час у модельній лінійці Nissan є седан Skyline, але доступний він тільки на внутрішньому ринку. Модель актуального 13-го покоління виробляється з 2013 року, а влітку 2019 її піддали плановому рестайлінгу.

Читайте також: В Україні запровадять цифрове розмитнення автомобілів

За межами Японії чотиридверка продається як Infiniti Q50.


06-24-2022, 08:48  
Джерело: autoconsulting.com.ua
Переглядів: 481   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: