Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » З 27 червня через «Ягодин-Дорогуськ» не пускатимуть автівки до Польщі
Всі новини / Автосвіт

З 27 червня через «Ягодин-Дорогуськ» не пускатимуть автівки до Польщі

З 27 червня через «Ягодин-Дорогуськ» не пускатимуть автівки до Польщі
На автомобільному пункті пропуску “Ягодин-Дорогуськ” з 9-ї ранку (за київським часом) 27 червня тимчасово призупиняється пропуск легкових автомобілів вагою до 7,5 тон.

Заборона не стосуватиметься вантажівок та рейсових автобусів.

Про це інформує у Твітері Прикордонна служба Польщі, передає Укрінформ.

“Мандрівники, які планують перетнути кордон на транспорті з максимальною допустимою вагою менше 7,5 тонн, повинні прямувати на інші прикордонні пункти на кордоні”,- йдеться в повідомленні польських прикордонників.

Як повідомило в Фейсбуці Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, порожні вантажівки слідуватимуть по окремих смугах руху, а бензовози, як і раніше, оформлятимуться першочергово.



Читайте також: General Motors будують новий місяцехід для астронавтів

«Такі зміни запроваджують задля підвищення пропускної спроможності пункту пропуску та зменшення черг з вантажних автомобілів», - додали прикордонники.
06-26-2022, 04:09  
Джерело: ukrinform.ua
Переглядів: 487   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: