Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » У Києві ввели обмеження для деяких автомобілів
Всі новини / Автосвіт

У Києві ввели обмеження для деяких автомобілів

У Києві ввели обмеження для деяких автомобілів
В українській столиці заборонили на час війни продаж і запуск феєрверків, а також пересуватися містом на автівках без глушника.

Йдеться про рух транспортних засобів, що використовують у конструкції систему випуску відпрацьованих газів «прямострум» та інші вихлопні системи, де відсутні шумопоглиначі.

«Ми ухвалили рішення про заборону на час війни продажу та запуску феєрверків у Києві та пересування містом автомобілів без глушника… В Україні війна, тривають артобстріли наших міст, а деякі громадяни влаштовують салюти! Або ганяють вулицями на авто, як на реактивному літаку! За це має бути відповідальність», – заявив мер Києва Віталій Кличко.



Як зазначається, заборона на пересування містом на автівках без глушника діятиме до моменту припинення чи скасування дії правового режиму воєнного стану на всій території України.

Читайте також: General Motors будують новий місяцехід для астронавтів

Згідно ПДР, якщо в автомобілі є лише частина вихлопної системи і вона обривається у місці, де мав бути глушник, то система вважатиметься не герметичною і за це можна отримати штраф за ч.1 статті 121 КУпАП у 340 грн.
06-26-2022, 16:39  
Джерело: mmr.net.ua
Переглядів: 1 233   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: