Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » BMW M3 Touring стає новим автомобілем безпеки Moto GP
Всі новини / Автосвіт

BMW M3 Touring стає новим автомобілем безпеки Moto GP

BMW M3 Touring стає новим автомобілем безпеки Moto GP
Довгоочікуваний M3 Touring приєднується до заходів, присвячених 50-річчю BMW M на Фестивалі швидкості у Гудвуді, в образі нового автомобіля безпеки MotoGP.

Спеціальний транспортний засіб долатиме підйоми в гору разом із серійним M3 Touring.

M3 Touring із вражаючим рекордом кола 7:35,060 на Нюрбургрингу є підходящим вибором для автомобіля безпеки завдяки своїм характеристикам та практичності масивного багажника, який може вмістити до 1510 літрів багажу.



Модель отримала повну обробку автомобіля безпеки, включаючи ліхтарі на даху, додаткові світлодіоди на радіаторній решітці, всі деталі з вуглецевого волокна зі списку запчастин M Performance, а також спеціальне забарвлення. Останній поєднує у собі синю, бірюзову та червону графіку на білому кузові та має емблему «50 років BMW M» поряд з назвами всіх автомобілів безпеки BMW з 1999 року до теперішнього часу. У салоні M3 Touring MotoGP Safety Car обзавелися парою гоночних сидінь Recaro з чотириточковими ременями безпеки, системою відкачування палива, поперечною балкою безпеки та необхідним обладнанням.

BMW не згадала жодних покращень продуктивності, тому ми припускаємо, що авто видає 503 к.с. Потужність передається на всі чотири колеса через 8-ступінчасту автоматичну коробку і систему повного приводу M xDrive. Дорожній M3 Touring розганяється до 100 км/год за 3,6 секунд, а його максимальна швидкість становить 280 км/год.

Після прем’єри в Гудвуді автомобіль безпеки BMW M3 Touring MotoGP вперше з’явиться на Гран-прі Великобританії в Сільверстоуні в серпні цього року, ставши лідером серед гоночних мотоциклів.

BMW M є офіційним партнером MotoGP, надаючи автомобілі безпеки з 1999 року. Останній парк, до якого приєднається новий M3 Touring, включає M2 CS Racing, M3 Sedan та M4 Coupe, M5 CS та два BMW M. Безпечні велосипеди 1000 RR.

Читайте також: General Motors будують новий місяцехід для астронавтів

Що стосується Кубка світу MotoE, BMW обрала автомобіль безпеки i4 M50 відповідно до характеру мотоциклів з нульовим рівнем викидів.
06-26-2022, 19:31  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 209   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: