Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Компанія HAVAL показала інтер’єр нового кросовера під ім’ям «Крутий собака»
Всі новини / Автосвіт

Компанія HAVAL показала інтер’єр нового кросовера під ім’ям «Крутий собака»

Компанія HAVAL показала інтер’єр нового кросовера під ім’ям «Крутий собака»
Концерн Haval продемонстрував інтер’єр нового кросовера, ім’я якого перекладається як «Крутий собака».

Китайський автовиробник поділився дебютними зображеннями нового салону кросовера HAVAL KUGOU. Ця новинка відрізняється молодіжним оформленням салону, де є два дисплеї. Про це можна судити з нових фотографій, які опублікував прес-центр бренду.

Офіційний показ серійного виконання кросовера намічався сьогодні. Однак цей захід довелося перенести через ситуацію, що загострилася, зростанням хворих у Китаї.

По фото салону можна сказати про те, що модель готується до серійного виробництва. На відміну від концептуальної моделі, кросовер втратив майже всі дисплеї, зберігши всього два для панелі приладів і мультимедійного комплексу. Рульове колесо та селектор перемикання передач перейшли у спадок від позашляхової моделі Tank 300, яку виробляє концерн Great Wall. Яскраво-салатовий відтінок у дизайні та динаміки у підголівниках націлені на привернення уваги молоді, на яку ця новинка і націлена.



Кузов кросовера завдовжки вийшов на 4520 мм, ширина становить 1845 мм, а висота дорівнює 1745 мм. Між колесами налічується 2710 мм. У лінійці моделей ця новинка виявиться на щабель нижче Big Dog, який дебютував на початку літа 2022 року на авторинку Росії. Модель сконструйована на модульній архітектурі Lemon, як і Haval Dargo і Jolion, що випускаються в нашій країні. Це говорить про те, що має бути передбачена повнопривідна система.

Читайте також: General Motors будують новий місяцехід для астронавтів

Гама моторів ще засекречена. На батьківщині модель йде з бензиновим турбованим агрегатом на 1,5 літрів із віддачею на 184 «коні». Стелею швидкості став показник 175 км/год. Не виключено, що в якості трансмісії буде обрано “робот” DCT на 7 ступенів.
06-26-2022, 23:34  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 707   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: