Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Ford відкликає 3,3 мільйона машин через проблеми з коробкою передач
Всі новини / Автосвіт

Ford відкликає 3,3 мільйона машин через проблеми з коробкою передач

Ford відкликає 3,3 мільйона машин через проблеми з коробкою передач.

Дефект знову стосується селектора АКПП — пошкодження втулки тросика перемикання швидкостей здатне перешкодити включенню режиму “Паркінг”, внаслідок чого машина може скотитися під ухил.

Несправність виявлена ​​на кросоверах Escape та Edge, компактвенах C-Max, седанах Fusion, а також фургонах та мінівенах Transit Connect для північноамериканського ринку.

Національна адміністрація безпеки дорожнього руху (NHTSA) заявила, що відгук включає трохи понад 2,9 мільйона машин в США і близько 394 тисяч машин в Канаді. Представник Ford зазначив, що проблема з селектором коробки стала причиною шести інцидентів з майновими пошкодженнями та чотирьох подій з травмами різного ступеня тяжкості.

Глобальний дефект втулки троса перемикання передач був виявлений у 2018 році, і у попередніх чотирьох відгуках концерн Ford безкоштовно відремонтував 1,4 мільйона автомобілів у всьому світі.



Проте червнева кампанія — найзатратніша, адже лише у Північній Америці у зоні ризику 3,3 мільйона машин. NHTSA зазначає, що проблема вирішується заміною втулки перемикання передач та додаванням захисного ковпачка.

Читайте також: General Motors будують новий місяцехід для астронавтів

Тільки цього року концерн Ford провів 38 відгукних кампаній, які загалом торкнулися 6,6 мільйона автомобілів. Зараз у Північній Америці «блакитний овал» – абсолютний лідер за кількістю безплатно відремонтованих машин.
06-27-2022, 03:16  
Джерело: nnews.com.ua
Переглядів: 191   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: