Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Subaru підвищує ціни на сімейство Impreza 2023 модельного року
Всі новини / Автосвіт

Subaru підвищує ціни на сімейство Impreza 2023 модельного року

Subaru підвищує ціни на сімейство Impreza 2023 модельного року
Subaru Impreza 2023 модельного року подорожчає приблизно на 1000 доларів.

Зростання прайсів торкнеться всіх доступних комплектацій седана і п’ятидверного хетчбека.

Минулого року ціни на Subaru Impreza залишалися незмінними, тому сьогоднішнє подорожчання логічно, враховуючи всі проблеми з ланцюжком поставок та інфляцією, з якими стикається галузь. Відповідно до минулорічної пропозиції Impreza, модель 2023 модельного року, як і раніше, оснащена фірмовим повним приводом, незалежно від типу кузова або рівня обробки салону.

Кожна Impreza буде використовувати 2,0-літровий чотирициліндровий опозитний двигун з прямим уприскуванням, який розвиває 152 к.с. і 196 Нм моменту, що крутить.



Чотири рівні обробки салону будуть доступні для седана та хетчбека відповідно. Базовий седан Impreza є найдешевшим із усіх, його рекомендована виробником роздрібна ціна становить 19 795 доларів. Це на 1060 доларів більше, ніж торішня базова ціна 19 755 доларів.

Кожна комплектація в лінійці додає ті ж 1060 доларів понад торішню ціну, за винятком базового седана з варіатором, який тепер на 1100 доларів дорожчий. Це означає, що базовий хетчбек коштує від 21315 доларів, а найдорожча Impreza – це хетчбек Limited, вартість якого починається від 28415 доларів.

Читайте також: CADILLAC відкрила попередні замовлення на CADILLAC Lyriq 2024 року

Як і торік, лише базовий седан, базовий хетчбек та спортивний хетчбек доступні з механічною коробкою передач. У той же час, не схоже, що Subaru додала якихось серйозних покращень порівняно з торішньою моделлю.
06-27-2022, 15:42  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 414   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: