Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Перше зображення нового мінівена Hyundai Stargazer
Автосвіт / Фото

Перше зображення нового мінівена Hyundai Stargazer

Компанія Hyundai показала перші зображення нового мінівена Stargazer.

Модель розроблена спеціально для Індонезії та отримала низку характерних деталей.

Так, світлодіодна "стрічка" ходових вогнів символізує екватор, а ліхтарі у формі літери "Н" - зв'язок східної та західної частин країни. За попередньою інформацією, збирати Stargazer будуть на місцевому заводі, а технічно він виявиться близьким до Kia Carens.

Зовнішність розробленого спеціально для Індонезії мінівену Stargazer наповнений глибоким змістом. Наприклад, світлодіодна "стрічка" на передку символізує екватор, що проходить через територію країни — те саме, що і "чорний пояс" на її державному гербі.
Перше зображення нового мінівена Hyundai Stargazer

Ліхтарі у формі літери "Н" здалеку дають зрозуміти, що перед вами Hyundai, а також позначають зв'язок східної та західної частин Індонезії. При цьому дизайн-концепція Sleek One Box використовує лише одну основну лінію та зорово збільшує розміри машини.



Імовірно, Stargazer побудують на платформі крос-вена Kia Carens. У гаму двигунів увійдуть бензиновий "атмосферник" 1.5 (115 к.с., 144 Нм) та дизель такого ж об'єму (115 к.с., 250 Нм), хоча для Carens також пропонують "турбочетвірку" 1.4, що видає 140 сил і 242 Нм моменту.

У трансмісії очікуються шестиступінчаста "механіка", шестидіапазонний автомат або семиступінчастий "робот" DCT - але він поєднується лише з турбомотором.

Також Stargazer отримає салон з трьома рядами сидінь та звичайні, а не зсувні двері. Збирати мінівени на місцевому заводі Hyundai Motor Manufacturing Indonesia в промисловому районі Чикаранг.

Читайте також: CADILLAC відкрила попередні замовлення на CADILLAC Lyriq 2024 року

Тут вже налагоджено випуск кросоверів Creta, Santa Fe та Palisade, а також електрокарів Ioniq 5.

06-27-2022, 20:34  
Джерело: f1analytic.com
Переглядів: 876   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Коментарі (1)
Укроп 27 червня 2022 21:51
Ну и где это изображение? Или мы очень по разному понимаем этот термин.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: