Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Smart #1 Brabus показали на першому офіційному тизері
Автосвіт / Фото

Smart #1 Brabus показали на першому офіційному тизері

Smart #1 Brabus показали на першому офіційному тизері
Повністю електричний Smart#1 ось-ось отримає продуктивну версію, яка, як повідомляється, поставлятиметься з брендом Brabus.

Автовиробник випустив офіційний тизер, який демонструє деякі з його унікальних стильових особливостей.

Найгарячіший Smart #1 раніше був помічений у Китаї, але це вперше, коли ми отримуємо підтвердження від автовиробника. Короткий відеомонтаж був опублікований в Instagram минулого місяця, але залишився практично непоміченим, оскільки деякі люди помилково вважали, що на ньому зображено звичайний Smart #1.

Однак при більш уважному розгляді відео можна побачити радіаторні грати з червоним підсвічуванням, подвійні повітрозабірники на бампері, збільшений задній спойлер і новий аеродинамічний дизайн коліс.



Модель пофарбована в матово-сірий відтінок у поєднанні з червоним дахом, чорними значками та червоними акцентами по всьому кузову. Є також знімки салону, на яких водій натискає кнопку на центральній консолі, можливо, щоб активувати спортивний режим водіння.

Smart #1 початкового рівня оснащений одним електродвигуном потужністю 264 л. Очікується, що версія Brabus отримає установку із двома електродвигунами.

Це принесе повний привід і, за чутками, потужність близько 400 л. або навіть 428 л.с. Акумуляторна батарея на 66 кВтг може бути збережена, але діапазон WLTP, ймовірно, буде нижчим, ніж 440 км базової моделі. А ще модель під маркою Brabus, швидше за все, отримає нове налаштування підвіски для покращення керованості.

Читайте також: Опубліковано фінальний тизер електричного седан Hyundai Ioniq 6 2023 року

Такий «гарячий» Smart буде представлений десь найближчими місяцями, а вихід на ринок — 2023 року. Очікується, що постачання звичайного Smart # 1 почнеться з Китаю наприкінці 2022 року, Німеччина – на початку 2023 року, а Великобританія – у середині 2023-го.
07-4-2022, 02:06  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 180   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: