Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Cadillac CT4-V Blackwing Track Edition показали на новому тизері перед стартом замовлення 1 серпня
Всі новини / Автосвіт

Cadillac CT4-V Blackwing Track Edition показали на новому тизері перед стартом замовлення 1 серпня

Cadillac CT4-V Blackwing Track Edition показали на новому тизері перед стартом замовлення 1 серпня
Моделі спеціального випуску відзначають успіхи Cadillac у чемпіонаті IMSA Weathertech Sportscar Championship.

Cadillac має намір представити спеціальні моделі Track Edition CT4-V Blackwing у липні цього року, а останній тизер додає більше деталей до його дебюту. Що важливіше, автовиробник оголосив точну дату, коли відкриється прийом замовлень.

На відміну від попереднього відео-тизера, в якому було показано більше деталей екстер’єру майбутнього CT4-V Blackwing Track Edition, в останньому було лише фото. Проте Cadillac згадав у повідомленні в соціальній мережі, що моделі спеціального випуску будуть поставлятися з унікальними пакетами інтер’єру, хоча подробиці ще не оголошено.

Замовлення на новинку відкриються 1 серпня. Кожен із трьох спеціальних випусків удостоїть Cadillac Racing унікальними пакетами інтер’єру, квітами та графікою, натхненими успіхами на культових американських гоночних трасах.

Зважаючи на те, що ми з’ясували на даний момент, CT4-V Blackwing Track Edition буде мати особливі деталі екстер’єру, які відрізняють його від звичайних Blackwing. Він має передній спліттер з обробкою з вуглецевого волокна та брендингом IMSA, а бічні пороги та капот прикрашені смугами у колірних схемах Cadillac V Series. Біла версія також постачається із темно-червоними корпусами дзеркал.



Тим часом, траса Себрінг, де гоночний автомобіль Cadillac DPi-VR здобув спільні перемоги у 12-годинних перегонах у 2019, 2021 та 2022 роках, показано у вигляді контуру принаймні в одному із задніх кутових вікон.

Хоча це і не згадувалося явно, ми могли б очікувати деяких механічних змін у моделях Track Edition, враховуючи їхнє орієнтоване на продуктивність позначення. Однак це не підтверджено.

Читайте також: Опубліковано фінальний тизер електричного седан Hyundai Ioniq 6 2023 року

У чому ми можемо бути впевнені, так це в їхній обмеженій доступності, яка досі не розголошується.

07-4-2022, 04:12  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 233   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: