Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Chrysler готує конкурента Tesla
Всі новини / Автосвіт

Chrysler готує конкурента Tesla

Седан Chrysler 300 таки отримає наступника.

Нове покоління моделі з'явиться у 2026 році та стане електричним.

Про це повідомляє сайт The Drive.

Як відомо, Chrysler готує цілу родину електромобілів і з 2028 повністю відмовиться від двигунів внутрішнього згоряння. Перший електромобіль Chrysler уже розсекречений — це великий кросовер Airflow, який надійде в продаж із 2025 року.



Новий Chrysler 300 стане другою електричною моделлю марки. Поки подробиць про седан мало, але відомо, що його збудують на тій же платформі Stellantis STLA, що й Airflow. Судячи з рендерів, дві моделі будуть схожими за дизайном — він буде витриманий у ретро-стилі. Конкурентами Chrysler 300 стануть Tesla Model S і Mercedes-Benz EQE.

Архітектура STLA дозволяє встановлювати електричні установки потужністю від 204 до 450 к. с. і батареї ємністю до 108 кВт∙год. Запас ходу електрокарів може досягати 800 км, а батареї підтримуватимуть надшвидкісну 800-вольтну зарядку.

Читайте також: В Гудвуді представили перший водневий гіперкар Viritech Apricale

Також стало відомо, що у 2024 році стартує виробництво побратима Chrysler 300 — Dodge Charger нового покоління. Знаменитий седан також стане електричним.
07-5-2022, 10:59  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 290   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: