Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Чи зможе Cadillac CT4-V обігнати Mercedes-AMG CLA 35 за правилами драг-рейсингу? (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Чи зможе Cadillac CT4-V обігнати Mercedes-AMG CLA 35 за правилами драг-рейсингу? (ВІДЕО)

Чи зможе Cadillac CT4-V обігнати Mercedes-AMG CLA 35 за правилами драг-рейсингу? (ВІДЕО)
На зарубіжному YouTube-каналі з’явився відеоролик, на якому показано гонку в стилі драг-рейсинг, в якій беруть участь два розкішні компактні седани Cadillac CT4-V і Mercedes-AMG CLA 35.

CT5-V Blackwing, мабуть, найкращий седан з двигуном внутрішнього згоряння, колись побудований в Америці. Mercedes-AMG E 63 S також є шедевром інженерної думки і навряд чи зможе сильно поступитися американцеві. Але як щодо автомобілів, які стоять нижче у лінійці цих преміальних брендів? У цій дрэг-гонці компактних спортивних седанів представницького класу CLA 35 AMG змагається з CT4-V.

Cadillac CT4-V 2022 оснащений 2,7-літровим чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом, який розвиває 320 к.с. потужності та 514 Нм крутного моменту. Він передає цю потужність на всі чотири колеса через 10-ступінчасту автоматичну коробку передач і важить 1640 кг.

CLA 35 AMG важить 1 587 кг, але в той же час у нього менше потужності для перемоги. Його 2,0-літровий двигун із турбонаддувом має заводську потужність 297 к.с. і 399 Нм крутного моменту. Як і Caddy, він має повний заженуть. На відміну від Caddy, тут використовується семиступінчаста коробка з подвійним зчепленням, і це дуже важливо.



Починаючи з гонки місця, ці автомобілі переважно їдуть приблизно однаково. З моменту, коли вони залишають стартову лінію, до моменту, коли вони перетинають фініш, вони настільки близькі, наскільки це можливо, і Mercedes ледве виграє наприкінці. Однак, коли ви ганяєте їх із рулону, результати різко різняться.

При рушанні з місця на швидкості 50 км/год у Cadillac просто немає проблем для того, щоб просто вийти вперед від Mercedes.
Нещодавно, наше видання писало про те, що в CADILLAC не стали виключати появи CADILLAC Lyriq V-серії.

Читайте також: Понад 180 000 моделей NISSAN Frontier та Titan знаходяться під загрозою скочування

Cadillac Lyriq 2023 – вражаючий розкішний кросовер, і цілком природно, що виникають питання про можливий варіант V-серії.

07-7-2022, 23:39  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 701   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: