Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Ford тестує кросовер Escape Active без камуфляжу
Всі новини / Автосвіт

Ford тестує кросовер Escape Active без камуфляжу

Ford тестує кросовер Escape Active без камуфляжу
Західні видання опублікували фотографії із тестовим прототипом кросовера Ford Escape Active.

Більш позашляхова версія моделі не отримала камуфляжу.

Судячи з опублікованих фотографій, оновлений Escape отримав нові грати радіатора восьмикутної форми, а не нинішню шестикутну. Елементи сітки в кутах передньої частини мають чіткіші краї замість існуючого закругленого дизайну. Великі зміни торкнулися і оптики – фари мають гострішу форму, і тепер між ними проходить світлодіодна смуга на краю капота.

Зміни у фарах зажадали й нового капота. Як і решта оновленого дизайну, він став більш незграбним, ніж у нинішнього Escape.

Бічні сторони автомобіля майже не змінилися. Хромована обробка вздовж задньої стійки здається на оновленому кросовері трохи товщі. На відміну від інших аспектів дизайну, задні ліхтарі мають більш округлу форму. Нижня панель виглядає ідентично існуючому Escape.

Раніше ми бачили оновлений Escape в спортивній комплектації ST-Line. У нього була інша сітка радіаторної решітки, ніж на цих шпигунських знімках, а спереду також були протитуманки по кутах. На нижній панелі було металеве оздоблення. ST-Line отримав комплект дисків із п’ятьма спицями, які поділялися у формі літери Y на обід. Для порівняння, ця модель з активним оздобленням має більш звичайне 10-спицеве ​​компонування.



У нас немає шпигунських знімків оновленого інтер’єру Escape. Удосконалення технології можливі, тому що це дуже конкурентний сегмент і Ford хотів би, щоб його пропозиція не відставала. Зміни силових агрегатів досі залишаються загадкою. Однак про капітальний ремонт ми нічого не чуємо.

Читайте також: Електричний пікап Tesla Cybertruck наближається до виробництва (ВІДЕО)

Побачивши оновлений Escape тричі поспіль без камуфляжу, здається, що Ford не надто стурбований тим, що публіка побачить змінений стиль кросовера. Це може сигналізувати, що дебют не за горами. Ми, безумовно, очікуємо на дебют до кінця року.

07-26-2022, 01:04  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 378   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: