Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Перший електромобіль Huawei став бестселером
Всі новини / Автосвіт

Перший електромобіль Huawei став бестселером

Перший електромобіль Huawei став бестселером
Як стало відомо, за останній місяць продажі гібридного автомобіля Aito M5, створеного силами Celis та Huawei, перевищили 10 000 одиниць.

Виробник стверджує, що Aito M5 встановив рекорд з постачання серед нових брендів. Нагадаємо, продажі моделі почалися лише в березні цього року, і вона одразу почала користуватися великою популярністю.

Aito M5 називають найдорожчим розумним пристроєм Huawei, оскільки це не просто автомобіль: він оснащений операційною системою HarmonyOS, інтелектуальною кабіною Huawei, 2K-екраном HDR, потужною звуковою системою Huawei, фірмовим автопілотом компанії та іншими електронними помічниками.



Цей гібрид збудований на платформі Seres REEV DE-i. Він оснащений 1,5-літровим турбованим двигуном потужністю 125 к.с. і двома електромоторами, розташованими на двох осях, потужністю 224 та 204 к.с. Розгін від 0 до 100 км/год займає 4,4 секунди (від 0 до 50 км/год за 1,9 с), а середня витрата палива дорівнює 0,8 л на 100 км шляху.

Читайте також: Електричний пікап Tesla Cybertruck наближається до виробництва (ВІДЕО)

Топова версія отримала акумуляторну батарею ємністю 200 кВт.год, яка забезпечить запас ходу на понад 1000 км. Сумарний запас ходу складає 1195 км.
07-29-2022, 07:39  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 1 687   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: