Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Нова Toyota Camry зненацька провалила краш-тест (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Нова Toyota Camry зненацька провалила краш-тест (ВІДЕО)

Нова Toyota Camry зненацька провалила краш-тест (ВІДЕО)
Оновлена Toyota Camry 2022 модельного року не змогла пройти новий краш-тест у США.

Сімейний седан отримав незадовільну оцінку. Про це повідомляється на сайті американського Страхового інституту безпеки дорожнього руху (IIHS), який проводив випробування.

В IIHS ввели нову, жорсткішу, методику бокового зіткнення. Візок, що таранить авто, став важчим: його вагу збільшили з 1 600 до 1 900 кг, щоб імітувати удар великого позашляховика або пікапа. Крім того, його швидкість під час краш-тесту збільшили з 50 до 60 км/год.



У процесі випробування з'ясувалося, що в Toyota Camry під загрозою таз водія і заднього пасажира. До того ж, надувна "фіранка" не змогла захистити голови манекенів — вони підринули під неї.

Варто зазначити, що Toyota Camry не єдина провалила новий краш-тест — оцінки "незадовільно" також отримали Nissan Altima та Chevrolet Malibu (хоча Malibu — застаріла модель і скоро її знімуть з виробництва).

Читайте також: Електричний пікап Tesla Cybertruck наближається до виробництва (ВІДЕО)

Складне випробування з різними результатами пройшли Honda Accord, Hyundai Sonata, Volkswagen Jetta та Subaru Outback, причому останній отримав високу оцінку "добре".
08-5-2022, 16:43  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 756   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: