Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » В Києві встановили першу в Україні зарядну станцію зі змінним струмом для китайських електромобілів
Всі новини / Автосвіт

В Києві встановили першу в Україні зарядну станцію зі змінним струмом для китайських електромобілів

В Києві встановили першу в Україні зарядну станцію зі змінним струмом для китайських електромобілів
Компанія L.Riker встановила першу зарядну станцію стандарту GB/T (для китайських електромобілів) в Україні, яка заряджає батарею авто змінним струмом.

Про це AUTOGEEK повідомили в компанії L.Riker.

Зарядна станція розташована за адресою: Київ, Повітрофлотський проспект, 90, і до 1 вересня буде безкоштовною для всіх власників електромобілів.

Зарядка має 2 порти по 7 кВт/ 32А, з можливістю заряджати електромобілі, що мають розʼєми J1772 та GB/T. При цьому струм в зарядній станції – змінний (AC).



“Встановили першу в Україні зарядну станцію GB/T AC. Станція доступна усім власникам електрокарів без обмежень. Діє акція – безкоштовне заряджання на станції до 01.09.

Читайте також: Електричний пікап Tesla Cybertruck наближається до виробництва (ВІДЕО)

Заряджання для клієнтів компанії L.Riker безкоштовне протягом всього часу”, – розповів AUTOGEEK засновник компанії L.Riker Андрій Стрілець.





08-6-2022, 07:28  
Джерело: autogeek.com.ua
Переглядів: 675   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: