Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Виробництво автомобілів перестане бути пріоритетом для Tesla
Всі новини / Автосвіт

Виробництво автомобілів перестане бути пріоритетом для Tesla

Виробництво автомобілів перестане бути пріоритетом для Tesla
Керівник компанії Tesla Ілон Маск провів традиційний щорічний виступ перед акціонерами.

Серед іншого він натякнув, що виробництво автомобілів перестане бути пріоритетом для компанії та показав фотографію рук робота Tesla Optimus, якого повністю розсекретять 30 вересня.

У виробництво людиноподібного робота Optimus планують запустити вже наступного року. Це дуже амбітний проєкт, але Маск наголосив, що саме він є пріоритетним. Мало того, глава компанії заявив, що у довгостроковій перспективі виробництво роботів, ймовірно, стане основним бізнесом для Tesla, а випуск автомобілів відійде на другий план.



Поки про Optimus відомо тільки те, що це буде людиноподібний робот, у «мозках» якого використовують напрацювання автопілота Tesla. Спочатку його хочуть використовувати на нудних та шкідливих виробництвах, де люди працювати не хочуть.

Де випускатимуть Tesla Optimus поки не відомо, але Маск підтвердив будівництво чергового, вже п’ятого заводу в Америці. Його почнуть будувати у Канаді. Про це прямо вказав сам Маск, нагадавши, що він наполовину канадець.

Читайте також: Електричний пікап Tesla Cybertruck наближається до виробництва (ВІДЕО)

Глава Tesla виріс у Південній Африці, звідки родом його батько. Проте мати підприємця справді народилася та виросла у Канаді.


08-6-2022, 08:51  
Джерело: avtomir.ua
Переглядів: 350   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: