Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Найкрасивіший кросовер Peugeot став оригінальним арт-об'єктом (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Найкрасивіший кросовер Peugeot став оригінальним арт-об'єктом (ВІДЕО)

Найкрасивіший кросовер Peugeot став оригінальним арт-об'єктом (ВІДЕО)
В одному з передмість Парижа з'явилася оригінальна арт-інсталяція. На вулиці з'явилася величезна скляна куля на постаменті, а всередину її помістили новий Peugeot 408 2023.

Про це повідомляє офіційний сайт концерну Stellantis.

Сфера обертається, що дозволяє розглянути дизайн Peugeot 408 з усіх боків. Кросовер навіть перевертається колесами догори.

Інсталяцію створили у паризькій студії Superbien, відому своїми оригінальними арт-об'єктами. Так, вони хотіли показати, що новий кросовер Peugeot 408 кидає виклик гравітації.

Peugeot 408 обрали, адже це найновіша і найстильніша модель французької марки. Перший купе-кросовер Peugeot відрізняється виразним дизайном із похилим дахом, величезною решіткою радіатора та загостреною задньою частиною.



Новий Peugeot 408 надійде у продаж із початку 2023 року за ціною приблизно 32 000 євро. Купе-кросовер оснащуватимуть 1,2-літровим 130-сильним бензиновим турбомотором, а також гібридними установками потужністю 180 та 225 к. с.

Читайте також: Електричний пікап Tesla Cybertruck наближається до виробництва (ВІДЕО)

Топовий варіант зможе розганятися до 100 км/год приблизно за 8 секунд і проїжджати 50-60 км в електричному режимі.

08-6-2022, 11:56  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 634   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: