Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Електрична вантажівка Tesla Semi здивувала дуже нестандартним інтер'єром (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Електрична вантажівка Tesla Semi здивувала дуже нестандартним інтер'єром (ВІДЕО)

Електрична вантажівка Tesla Semi здивувала дуже нестандартним інтер'єром (ВІДЕО)
Опублікували нові фото й відео Tesla Semi 2023. Цього разу вперше розсекретили інтер'єр електровантажівки, і він виявився дуже неординарним.

Деталі салону Tesla Semi розкрили на офіційному сайті марки.

Перше, що впадає у вічі, — водій у кабіні Tesla Semi сидить по центру. Таке рішення разом із великою площею скління значно покращує оглядовість. До того ж немає необхідності робити окремі версії для Великобританії та інших країн із лівостороннім рухом.

Із боків від керма встановлені два великі дисплеї від Tesla Model 3 та Model Y. На них виведені показники приладів, дані мультимедіа та навігації, а також картинка з камер, що замінюють дзеркала заднього виду.

У салоні — мінімум перемикачів, і майже всі вони — сенсорні. Праворуч від водія розташована консоль із підсклянниками та бездротовою зарядкою для смартфона.

Нагадаємо, що нова Tesla Semi надійде в повномашстабне виробництво до кінця року — про це нещодавно заявив Ілон Маск. Поки що збирають передсерійні авто, причому в Tesla вже почали їх експлуатувати.



Першою з'явиться топова версія Tesla Semi 2023 за 180 000 доларів із запасом ходу 800 км. Доступніший варіант вартістю $150 000 з'явиться пізніше — він зможе проїхати 480 км без підзарядки.

Читайте також: Rivian Automotive припинить випуск автомобілів через низький попит на них
Електромобіль Tesla Semi зможе буксирувати автопоїзд вагою 36 тонн. Він здатний розігнатися до 100 км/год за 20 с із напівпричепом і за 5 с — без нього.
08-25-2022, 12:41  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 1 434   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: