Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » NIO відправила першу партію седанів ET7 до Європи (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

NIO відправила першу партію седанів ET7 до Європи (ВІДЕО)

NIO відправила першу партію седанів ET7 до Європи (ВІДЕО)
Китайська компанія NIO підтвердила, що перші седани ET7 відправлені до Європи.

За інформацією автовиробника, седан буде доступний для замовлення в Норвегії, Німеччині, Нідерландах,

Данії та Швеції наприкінці цього року.

ET7 – це другий електромобіль NIO, який продається в Європі після позашляховика ES8, представленого в Норвегії ще минулого року. Електричний седан отримав схвалення типу транспортного засобу EWVTA (European Community Whole Vehicle Type Approval) у квітні 2022 року, що дає йому зелене світло на продаж у Європі.



До речі, у Китаї NIO ET7 представили ще в січні 2021 року, а в серійне виробництво седан надійшов у березні 2022 року. Загалом на даний момент продано близько 10 тисяч ET7. Китайці впевнені, що Європа гідно оцінить їхній електромобіль.

NIO ET7 став першою машиною марки, побудованою на новій платформі NT2.0, яка пропонує більше 100 різних конфігурацій. Тут можна змінювати на власний розсуд кількість опцій, що відповідають за комфорт, і змінювати кількість інтелектуальних систем допомоги водієві. Флагманський седан оснащений технологією Banyan, новою системою програмного забезпечення для NT2.0.

Читайте також: Rivian Automotive припинить випуск автомобілів через низький попит на них

Всі ET7 оснащені двомоторною силовою установкою, що розвиває 653 кінські сили та 850 Нм крутного моменту. Таким чином, розгін до 100 км/год відбувається лише за 3,9 секунди. У Китаї модель доступна з трьома варіантами батарей: на 75, 100 та 150 кВт.год. У топовому виконанні електрокар здатний долати близько тисячі кілометрів на одній зарядці.
08-25-2022, 20:41  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 578   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: