Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Суперкар GMA T.50 вперше виїхав на дороги (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Суперкар GMA T.50 вперше виїхав на дороги (ВІДЕО)

Суперкар GMA T.50 вперше виїхав на дороги (ВІДЕО)
У 2020 році компанія Gordon Murray Automotive (GMA), що належить головному конструктору легендарного McLaren F1 Гордону Мюррею, представила купе T.50. Ідеологічний наступник McLaren F1 проходить фінальні випробування та налаштування, до яких додалася нова фаза — їздові тести із закритих доріг полігонів перебралися на дороги загального користування.

Навіть, незважаючи на те, що ймовірність активної експлуатації машини покупцями дуже низька, виробник зобов’язаний переконатися, що автомобіль буде відповідати всім вимогам.

Британець Даріо Франкітті, який раніше виступав у гонках, а зараз допомагає Gordon Murray Automotive у доведенні їздових якостей нового суперкара, виїхав на прототипі на вулиці в італійському регіоні Апулія. З доріг швидкісного полігону «Нардо» передсерійний GMA T.50 вибрався на вулиці однойменної комуни.



«З огляду на те, що ми ще не в кінці циклу розробки, ми поки що не повністю задоволені автомобілем, але вже є розуміння того, наскільки гарною буде ця машина.

Читайте також: Lamborghini Urus отримав неймовірне оновлення

Я сиджу тут, на півдні Італії, і я думаю про себе, цікаво, чи дозволить Гордон Мюррей мені відвезти суперкар назад до Шелфорда, на базу, тому що я думаю, що це буде просто епічна поїздка», — поділився враженнями від подорожі Даріо Франкітті.




08-30-2022, 22:34  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 1 157   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: