Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » У ОАЕ створили броньовик для боїв у пустелі
Всі новини / Автосвіт

У ОАЕ створили броньовик для боїв у пустелі

У ОАЕ створили броньовик для боїв у пустелі
Компанія Highland Systems, що базується в Об’єднаних Арабських Еміратах, створила броньований позашляховик Buggy Hunter для боїв у пустелі.

Вона спеціалізується на конструюванні військово-ігрової техніки.

Новий транспортний засіб призначений для перевезення бойових підрозділів у гарячі точки. На його борту може розміститися до чотирьох осіб та 700 кг вантажу. Броньовик масою 2500 кг може рухатися як на дизельному, так і на електродвигуні.

Минулого тижня компанія HIghland Systems представила прототип дизель-електричного підводного човна Kronos, дизайн якого нагадує макет космічного корабля. Субмарина здатна транспортувати 10 пасажирів та одного члена екіпажу.

Підводний човен можна використовувати як для комерційних та рятувальних цілей, так і для бойових операцій. Її довжина складає 9 метрів, ширина 7,5 метра, маса – 10, а вантажопідйомність – три тонни. Субмарина оснащена дизельним генератором та електричним двигуном і має запас ходу о 54 годині.



Максимальна швидкість транспортного засобу становить 80 км/год під водою і до 50 км/год на поверхні, при цьому вона здатна занурюватись на глибину до 250 метрів. Від батареї човен може працювати до 36 годин. Вона має просторий салон, оснащена кондиціонером та адаптивною системою освітлення. У разі бойових дій може нести у собі шість торпед.

У 2019 році в ОАЕ було представлено величезний всюдихід під назвою Dhabiyan. Позашляховик довжиною 10,8 метрів був створений на замовлення знаменитого колекціонера шейха Хамада бен Хамдана Аль Нахайяна, члена правлячої родини Абу-Дабі, також відомого як райдужний шейх.

Читайте також: Lamborghini Urus отримав неймовірне оновлення

10-колісний транспортний засіб було сконструйовано на базі військового вантажного автомобіля Oshkosh M1075. Передня частина запозичена у вантажівки 1940-х років, кабіна – у сучасного Jeep Wrangler, а корми з ліхтарями – у Dodge Carger. Загальна вага автомобіля становила 24 тонни. Його надає руху 15,2-літровий дизельний двигун Caterpillar потужністю 600 к.с.

09-5-2022, 07:18  
Джерело: auto.dip.org.ua
Переглядів: 821   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: