Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Дуже рідкісний і дорогий Ford Mustang 30 років простояв занедбаним у старому сараї
Автосвіт / Фото

Дуже рідкісний і дорогий Ford Mustang 30 років простояв занедбаним у старому сараї

Дуже рідкісний і дорогий Ford Mustang 30 років простояв занедбаним у старому сараї
У Каліфорнії у старому сараї виявили Ford Mustang Shelby GT500 KR 1968 року.

Раритетний кабріолет не виїжджав на дороги близько 30 років.

Про це пише сайт Autoevolution.

Примітно, що колекційний автомобіль весь цей час мав господарів – його просто закинули. З'ясувалося, що власник Ford Mustang на початку 90-х почав реставрацію автомобіля, проте потім раптово помер. Його рідним машина просто виявилася непотрібною і весь цей час стояла в напіврозібраному вигляді в сараї.

Автомобіль покритий товстим шаром пилу та не може пересуватися самостійно, а деякі його деталі відсутні. Зараз його виставили на продаж за 125 000 доларів, хоча екземпляри Mustang Shelby GT500 KR у хорошому стані коштують понад $200 тисяч.



Така висока вартість пояснюється рідкістю та колекційною цінністю авто. Ford Mustang Shelby GT500 KR випускали тільки в 1968 році і всього зібрали 934 купе та лише 518 кабріолетів.

Читайте також: Оголошено терміни прем’єри нового Ford Mustang

Shelby GT500 KR був топовою зарядженою версією Ford Mustang 1968 року. Його оснастили 7,0-літровим V8, що на папері розвивав 335 л. с., а насправді – близько 400 л. с. (потужність занизили, щоб зменшити вартість страховки на авто). Автомобіль розганявся до 100 км/год за 6,5 секунди і розвивав 209 км/год. До речі, абревіатура KR розшифровується як King of Road ("король дороги").
09-8-2022, 12:53  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 799   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: