Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Як виглядає новий китайський седан Voyah H53
Всі новини / Автосвіт

Як виглядає новий китайський седан Voyah H53

Як виглядає новий китайський седан Voyah H53
Компанія Voyah, що випускає преміальні автомобілі, запатентувала свою третю модель – седан H53.

Зображення моделі із кузовом довжиною п'яти метрів публікує видання Carnewschina з посиланням на китайський Мінпром.

Судячи з них, новинці дістанеться кузов з похилим дахом, що робить її схожою на ліфтбек, і два варіанти оформлення передньої частини, які натякають на різні силові установки. Публіці H53 представлять у листопаді на автосалоні в Гуанчжоу.

Voyah H53 побудований на базі концепт-кара i-Land, показаного ще в 2020 році. Згідно з джерелами, серійний варіант отримає значні габарити: довжина кузова седана перевищить п'ять метрів - тобто, він виявиться помітно довшим за Toyota Camry.



Voyah запатентувала відразу дві версії новинки, що відрізняються дизайном передка. Перша, із заглушкою спереду, отримає повністю електричну силову установку. Другій же дістанеться більш спортивний бампер і повноцінна решітка радіатора: ймовірно, вона охолоджуватиме паливний мотор, який складе компанію електродвигуну в гібридному варіанті.

Читайте також: Оголошено терміни прем’єри нового Ford Mustang

В обох моделей моноліхтар на кормі зі стоп-сигналом, що заходить на кришку багажника. Збоку видно сховані в кузові дверні ручки, традиційні дзеркала заднього виду і мінімалістичні п'ятиспицеві колісні диски. У салоні, який раніше частково розкрили фотошпигуни, встановлено велике табло, що поєднує екран мультимедійної системи та панель приладів.

09-10-2022, 07:19  
Джерело: f1analytic.com
Переглядів: 722   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: