Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Kawasaki India випустить байк Z900 у двох нових кольорах
Всі новини / Автосвіт

Kawasaki India випустить байк Z900 у двох нових кольорах

Kawasaki India випустить байк Z900 у двох нових кольорах
Naked bike середньої ваги отримує естетичний макіяж, зберігаючи при цьому всі свої технічні та експлуатаційні характеристики.

Kawasaki завжди пропонувала мотоцикли із співвідношенням ціни та якості на всіх ринках, на яких вона працює. З великої четвірки японських виробників у Kawasaki найширший вибір великих байків, розрахованих на ентузіастів будь-якого рівня та бюджету.

Тим часом, трохи більш досвідчені гонщики можуть вибрати моделі серії 650, Z650, Versys, Ninja і Vulcan. У той час як мотоцикли класу 650 колись вважалися сегментом середньої ваги, в наші дні поява моделей з робочим об’ємом від 800 до 900 куб. см значною мірою зарекомендувало себе як нова середня вага. Це справедливо не тільки для західних ринків, але й для Азії.

Можливо, однією з кращих пропозицій щодо співвідношення ціни і якості в цьому сегменті є Kawasaki Z900, який являє собою сходинку вище Z650, з показниками продуктивності, більш схожими на Yamaha XSR900 і Triumph Street Triple, але за ціною ближче до Honda CB6. Тому не дивно, що попит на Z900 незмінно високий.



Оновлення Kawasaki Z900 2023 складаються в основному з косметичних змін. Зокрема, Team Green надала Z900 два нових колірних варіанти, що складаються з металевого фантомного срібла з металевим вуглецевим сірим та чорного дерева з металевим матовим графеновим сталевим сірим.

Читайте також: Bugatti не планує EV або позашляховик в осяжному майбутньому

Агресивна фара, великий точений паливний бак з кожухами, збільшене сидіння і бічний випускний патрубок — ось деякі з естетичних особливостей.
09-18-2022, 07:51  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 723   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: