Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Флагманський електричний позашляховик Volvo EX90 2024 року дебютує 9 листопада
Всі новини / Автосвіт

Флагманський електричний позашляховик Volvo EX90 2024 року дебютує 9 листопада

Флагманський електричний позашляховик Volvo EX90 2024 року дебютує 9 листопада
Генеральний директор Volvo Джим Роуен підтвердив, що наступник XC90 називатиметься EX90. Новий батарейний позашляховик публічно покажуть 9 листопада.

Відомо, що Volvo EX90 2024 року отримає повністю електричну трансмісію, сучасні датчики (камери, радари, LiDAR) та складне ПЗ у стандартній комплектації. Все це зробить новинку найбезпечнішої серед актуальних моделей Volvo.

Не чекаючи на офіційний дебют нового шведського електрокара, незалежний художник CarScoops Джош Бірнс представив перші рендери майбутнього екологічно чистого позашляховика. При створенні цієї візуалізації дизайнер спирався на офіційні патентні зображення авто.



Позашляховик отримав вузьку передню решітку з візерунком із вертикальних ліній та фірмовою емблемою марки в центрі, оригінальну головну оптику з Т-подібною графікою, масивний передній бампер та яскраво виражені колісні арки. Більше подробиць про новий електричний флагман Volvo дізнаємося ближче до його офіційного дебюту. Вже зараз відомо, що електрокар зможе відстежувати втому водія.

Читайте також: Тисячі нових Mercedes-Benz кинули на аеродромі

Система попередить проблему спеціальним звуковим сигналом, а якщо водій не відреагує, сама безпечно зупинить автомобіль.
09-22-2022, 21:41  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 478   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: