Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Aliner Evolution або справжній будинок на колесах
Всі новини / Автосвіт

Aliner Evolution або справжній будинок на колесах

Aliner Evolution або справжній будинок на колесах
Представлений трейлер для кемпінгу Aliner Evolution.

Новинка отримала А-подібну раму та повноцінний душ усередині. Сидіння трансформується в два півтораспальні ліжка.

Коли ви думаєте про зовнішній вигляд причепа для кемпінгу, на думку, ймовірно, приходять дві форми: крапля або прямокутник на колесах. Нова Aliner Evolution використовує зовсім інший підхід, вибираючи стиль A-frame.

Aliner Evolution оснащений висувними панелями з кожного боку даху, що створює більше житлового простору усередині.

У стандартну комплектацію моделі входить 185-ватна сонячна панель Sunflare Flex 60 для автономного живлення. Чотири стабілізуючі домкрати забезпечують стійкість причепа під час кемпінгу. Інші зовнішні зручності включають електричну розетку та водопровід. Як опція доступна зовнішня решітка.



Усередині Evolution має довжину 4,5 метра, і інженери Aliner максимально використовує це місце. Задній диван розкладається в ліжко великих розмірів. Столові лави можна перетворити на матрац розміру «queen-size» або на пару ліжок.

У цьому кемпінговому причепі також є міні-кухня з раковиною, плитою та холодильником. Evolution оснащений баком для прісної води.

Дивовижною особливістю такого маленького автомобіля є те, що він має висувний душ. Коли він на місці, він займає 81,2 см на 81,2 см. Пристрій можна забрати в підлогу. Також тумба приховує касетний унітаз.

Під час відпочинку всередині є багато природного світла. Є два світлові люки, а на спливаючих панелях є вікна. Плюс стіна навпроти вхідних дверей має три вікна трикутної орієнтації.

Читайте також: Тисячі нових Mercedes-Benz кинули на аеродромі

Усередині цього трейлера Aliner використовує багато міцних покриттів. Підлога виконана з водонепроникного і нековзного полівінілового матеріалу. Шафи та меблі виготовлені з морського матеріалу під назвою Boatboard.
09-23-2022, 02:18  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 125   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: