Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Розкрито нові варіанти Ford Transit Custom Electric та PHEV (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Розкрито нові варіанти Ford Transit Custom Electric та PHEV (ВІДЕО)

Розкрито нові варіанти Ford Transit Custom Electric та PHEV (ВІДЕО)
Ford представив абсолютно новий Transit Custom, який, як і раніше, буде доступний з дизельними двигунами, але також як гібридна або чисто електрична модель.

Останній буде називатися Ford e-Transit Custom, і він буде оснащений акумулятором значно більшої ємності, ніж у конкурентів, а також набагато потужнішим двигуном.

E-Transit Custom оснащений двигуном, встановленим спереду, потужністю до 214 кінських сил, який живиться від акумуляторної батареї потужністю 74 кВт * год, що забезпечить йому запас ходу WLTP в 380 км.

Автовиробник каже, що для зарядки від 10 до 80 відсотків потрібно всього 34 хвилини, якщо ви знайдете досить потужний зарядний пристрій.

Фургон також може бути додатково оснащений двигуном Ford ProPower, що в основному дозволяє автомобілю забезпечувати до 2,3 кВт потужності для інструментів або обладнання.

Ви можете відрізнити e-Transit Custom від звичайного Transit Custom по частково закритій решітці радіатора, яка має унікальний дизайн, а також дверцята зарядного порту, що видно з правого боку переднього бампера.



Для тих покупців, які не впевнені, що повноцінний електромобіль — це те, що їм потрібно, Ford також запропонує Transit Custom plug-in hybrid. Він з’єднує 2,5-літровий чотирициліндровий двигун з електродвигуном.

Читайте також: Тисячі нових Mercedes-Benz кинули на аеродромі

У салоні всіх модифікацій домінуватиме новий 13-дюймовий сенсорний екран, який працює під управлінням останньої версії інформаційно-розважальної системи Ford Sync.

09-24-2022, 01:02  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 229   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: