Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Подивіться як відреставрували легендарний Harley Knucklehead 1937 року (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Подивіться як відреставрували легендарний Harley Knucklehead 1937 року (ВІДЕО)

Подивіться як відреставрували легендарний Harley Knucklehead 1937 року (ВІДЕО)
У музеї Wheels Through Time у Меггі-Веллі, Північна Кароліна, Метт Волкслер та його віддані співробітники зайняті підготовкою цього чудового Harley-Davidson Knucklehead 1937 року випуску до розіграшу 2022 року.

Розіграш відбудеться 19 листопада 2022 року, але тут, у середині вересня, WTT вносить останні штрихи у цю абсолютно чудову реставрацію.

Він попросив одного зі своїх улюблених фахівців з нанесення написів від руки обробити фарбу, щоб зробити ці байки максимально досконалими. Щоб хоч трохи підвищити ставки в порівнянні з наклейками з водними гірками, які були б нанесені Harley, цей хлопець використав справжнє золото і срібло, щоб надати обробці додатковий блиск і сяйво.

Останнє, що залишилося зробити перед запуском цього мотоцикла, — це встановити паливні баки, важіль перемикання передач, паливні ковпачки і паливопровід. Паливопровід є сучасним удосконаленням порівняно з оригіналом, в якому використовувалася мідь, що може легко тріснути. Заміна — це жорсткий паливопровід, повністю виготовлений зі сталі, відповідно до точних специфікацій.



Читайте також: Тисячі нових Mercedes-Benz кинули на аеродромі

Далі настав час для маленької гумової деталі, яка вставляється між баками, а потім черепної панелі в якості кришки всього цього. У них встановлений спідометр, а також датчики підсилювача та масла
09-24-2022, 10:23  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 127   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: