Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Ford призупинив постачання автомобілів через нестачу логотипів
Всі новини / Автосвіт

Ford призупинив постачання автомобілів через нестачу логотипів

Ford призупинив постачання автомобілів через нестачу логотипів
Ford призупинив постачання автомобілів через відсутність логотипів.

Представник компанії підтвердив, що Ford зіштовхнувся з дефіцитом лейблів блакитного овалу та ідентифікаторів моделей.

Без розпізнавальних знаків відвантаження машин дилерам неможливе, а знайти достатню кількість шильдиків, що підходять за розміром, виявилося непросто. За неофіційними даними, проблема торкнулася навіть наймаржинальніших «Фордів»: пікапів F-Series.

Журналісти вважають, що дефіцит логотипів Ford виник після того, як партнер американського концерну Tribar Technologies призупинив виробництво в серпні через екологічний скандал. Тепер випуск шильдиків відновлений у повному обсязі, але простий вплинув на конвеєр Ford.



Керівництво компанії Ford намагалося замінити звичні значки на тимчасові заглушки, надруковані на 3D-принтері, проте якість таких блакитних овалів не влаштувала замовника. Знайти альтернативні логотипи виявилося складним завданням, тому американським дилерам і клієнтам варто готуватися до затримок поставок.

Читайте також: З початку війни українці продали автомобілів на понад $11 мільярдів

До кінця третього кварталу кількість недоукомплектованих автомобілів на стоянках Ford сягне 45 тисяч штук. Відсутність значків — менше із зол. Автомобільна промисловість страждає від нестачі напівпровідникових чіпів та інших важливих деталей, і за прогнозами аналітиків проблеми з ланцюжками поставок не зникнуть протягом всього 2023 року.
09-26-2022, 18:34  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 116   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: