Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Нова Honda CR-V 2023 отримала місткий варіант для великої родини
Всі новини / Автосвіт

Нова Honda CR-V 2023 отримала місткий варіант для великої родини

Нова Honda CR-V 2023 отримала місткий варіант для великої родини
У Honda CR-V 2023 з'явилася сімейна семимісна модифікація.

Презентували її сьогодні у Китаї, адже саме у цій країні на підприємстві Dongfeng-Honda налагодять випуск кросовера. Про це повідомляє сайт Autohome.

Семимісна Honda CR-V була анонсована давно, проте під час глобальної презентації показали лише стандартний кросовер із двома рядами сидінь. Сімейний варіант моделі планують продавати не лише в Китаї.

На вигляд нова Honda CR-V у семимісному виконанні практично нічим не відрізняється від п'ятимісної версії. Кросовер не став довшим і його видає хіба що дещо інший дизайн бамперів.



Головні зміни відбулися у салоні. Третій ряд сидінь виконаний таким, що складається, і більше розрахований на дітей. Крісла другого ряду можуть зміщуватися і відкидатися вперед для полегшення доступу на гальорку.

Читайте також: З початку війни українці продали автомобілів на понад $11 мільярдів

Спочатку семимісний кросовер Honda CR-V 2023 буде запропонований з 1,5-літровою бензиновою турбочетвіркою на 190 к. с., а незабаром додадуть 204-сильну гібридну версію. Крім того, трохи пізніше з'явиться ще й гібрид Honda CR-V, що заряджається, котрий витрачає 1,6 л/100 км і здатний проїхати понад 60 км на електротязі.
09-29-2022, 12:44  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 636   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: