Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Tesla почала продавати адаптери CCS Combo для швидкої зарядки електромобілів
Всі новини / Автосвіт

Tesla почала продавати адаптери CCS Combo для швидкої зарядки електромобілів

У магазині Tesla з’явилася нова позиція – адаптер Tesla CCS Combo 1, що дозволяє заряджати батареї електромобілів на будь-яких сторонніх станціях.

Таким чином компанія зняла свого роду «вето», дозволивши клієнтам користуватися не тільки сертифікованими станціями Tesla Supercharger.

Адаптер CCS Combo 1 забезпечує швидкість заряджання до 250 кВт й сумісний з більшістю автомобілів Tesla. Для деяких автомобілів може знадобитися модернізація. Перевірити сумісність свого електромобіля із новим адаптером кожен власник може самостійно. Для цього досить просто зайти до свого облікового запису Tesla. Спеціальна версія адаптера для «старих» автомобілів з’явиться на початку 2023 року.



Прийом замовлень на Tesla CCS Combo 1 вже оголошено. Постачання клієнтам розпочнеться протягом двох тижнів. Цінник встановлений на рівні 250 доларів.

Читайте також: Система AEB виявилася безсила на середніх швидкостях

Вартість цілком адекватна, але насамперед Tesla рекомендує з’ясувати тарифи на сторонніх зарядних станціях та подумати про доцільність покупки.


10-4-2022, 03:07  
Джерело: newsyou.info
Переглядів: 295   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: