Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Виявлено найрідкісніший і найнеймовірніший позашляховик Toyota (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Виявлено найрідкісніший і найнеймовірніший позашляховик Toyota (ВІДЕО)

Виявлено найрідкісніший і найнеймовірніший позашляховик Toyota (ВІДЕО)
У США знайшли раритетний Toyota Mega Cruiser 1996 року.

Величезний позашляховик є японським аналогом знаменитого Hummer H1.

Подробиці авто розкрили на сайті аукціону Cars and Bids, де зараз воно продається.

Як і Hummer, Toyota Mega Cruiser спочатку створювали для армії, проте 1996 року з'явилася і цивільна версія моделі. Загалом зібрано близько 3000 позашляховиків, але лише 200 із них надійшли у вільний продаж. Причому більшість цих машин залишилися в Японії.

Mega Cruiser — найбільший позашляховик Toyota, він досягає 5090 мм завдовжки, 2170 мм завширшки і 2075 мм заввишки при колісній базі 3395 мм. За дизайном авто нагадує Hummer.

У салоні величезного авто встановлені лише чотири окремі крісла, а в обробці використані шкіра та дерево. Оснащення включає підігрів усіх сидінь, камеру заднього виду, кондиціонер, холодильник і навіть DVD-плеєр із трьома телевізорами.



Позашляховик масою 2,8 тонн оснащений 4,1-літровим 155-сильним турбодизелем і 4-ступінчастою автоматичною КПП. Його повний привід доповнений знижувальною передачею та блокуванням диференціалів. Також Toyota Mega Cruiser отримала керовані задні колеса та величезні позашляхові шини.

Читайте також: Стало відомо, які авто найчастіше зупиняє поліція в Україні

Саме цей автомобіль потрапив із Японії до Казахстану, а звідти був вивезений до США. Нині його пробіг становить 90 900 км.
10-6-2022, 13:51  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 2 179   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: