Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » BMW E46 M3 у рідкісному кольорі Laguna Seca знову виставили на торги
Автосвіт / Фото

BMW E46 M3 у рідкісному кольорі Laguna Seca знову виставили на торги

BMW E46 M3 у рідкісному кольорі Laguna Seca знову виставили на торги
Чудовий автомобіль із відмінними характеристиками BMW M3 покоління E46, пофарбований в унікальний відтінок Laguna Seca, знову з’явився на онлайн-аукціоні Bring a Trailer.

Спорткар продавали через цей ресурс у 2019 році, і тоді за нього вдалося виручити 35 250 доларів.

Нинішній власник виїжджав на спорткарі лише кілька разів, про що свідчать цифри на одометрі.

Він його придбав із показником 13 000 миль (приблизно 21 000 км), а зараз пробіг досяг 15 000 миль (приблизно 24 000 км). Незважаючи на це, він все ж таки вирішив продати машину. Згідно з лістингом, цей BMW M3 знаходиться у відмінному стані і не потребує ремонту.



Автомобіль знаходиться в повністю оригінальній комплектації і жодного разу за свою історію не потрапляв у аваріі. Винятком є ??лише задні ліхтарі, які замінили світлодіодними. Інтер’єр M3 також має ідеальний вигляд. Кабіна оздоблена шкірою Nappa сірого кольору, а у якості декора використані вставки з полірованого алюмінію. До оснащення увійшли спортивні сидіння з електроприводом, клімат-контроль, круїз-контроль, стереосистема BMW Business CD та аудіосистема Hi-Fi.

Читайте також: Стало відомо, які авто найчастіше зупиняє поліція в Україні

Під капотом BMW E46 M3 знаходиться 3,2-літровий рядний шестициліндровий двигун S54 потужністю 333 к.с., який пов’язаний з шестиступінчастою коробкою передач. На момент написання статті ставка на спорткар досягла 43 250 доларів.
10-6-2022, 21:52  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 580   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: