Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Представлений ексклюзивний Triumph Speed Triple 1200 RR Bond Edition обмежений 60 мотоциклами
Автосвіт / Фото

Представлений ексклюзивний Triumph Speed Triple 1200 RR Bond Edition обмежений 60 мотоциклами

Представлений ексклюзивний Triumph Speed Triple 1200 RR Bond Edition обмежений 60 мотоциклами
Серія фільмів про Джеймса Бонда відзначає своє 60-річчя цього року.

Остання серія «Немає часу вмирати», присвячена 25-му фільму про Бонда і перше партнерство франшизи з британською компанією Triumph Motorcycles, стала приводом для ще більшої урочистості.

Чорна, гранітно-сіра та штормова сіра лівреї підтримують секретний статус 007, а тональна графіка надає йому особливого вигляду. У той час як логотипи «60 років Бонда», що нанесені на вирізи на колінах, привертають увагу, дрібніші елементи притягують глядача ще більше. Усі 25 назв фільмів Бонда (оригінальними шрифтами) прикрашають верхню частину паливного бака.

Усі 60 надобмежених швидкісних Triple RR поставляються з ексклюзивним золотим тисненням. На затиску керма також нанесено спеціальний номер виробництва, який у кожного байка свій. Компанія Triumph навіть пропонує сертифікат автентичності, який підписаний від руки (гендиректором Ніком Блуром), і чохол для мотоцикла під брендом 007.



Hinckley комплектує Speed ​​Triple своїми власними пристроями, гідними Бонда. Найбільш сучасні допоміжні пристрої, як антипробуксовочная система на поворотах і система контролю тяги, залежна від нахилу, як і раніше утримують крутний момент 1160-кубового рядного трициліндрового двигуна, в той час як двонаправлена ​​система швидкої передачі забезпечує продуктивність в 17.

Читайте також: Стало відомо, які авто найчастіше зупиняє поліція в Україні

Слідуючи шпигунським корінням, компанія Triumph не розкрила наявність або ціну видання Speed ​​Triple 1200 RR Bond Edition.
10-7-2022, 03:24  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 211   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: