Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Nissan готує електрокар за 20 000 євро із запасом ходу 400 км
Автосвіт / Фото

Nissan готує електрокар за 20 000 євро із запасом ходу 400 км

З'явилися нові подробиці та рендери Nissan Micra шостого покоління.

Модель В-класу радикально перетвориться та стане недорогим електромобілем.

Про це повідомляє сайт Motor1.

Новий Nissan Micra з'явиться у 2023 році, а розроблять його разом із Renault. Електричний хетчбек побудують на платформі CMF-BEV і він буде близьким родичем нового Renault 5.

Раніше Nissan опублікував тизер Micra. За першими зображеннями видно, що електрокар дуже схожий з Renault 5 — у нього такий же гранений дизайн з короткими звисами кузова. Втім, є і відмінності — у Nissan Micra 2023 привертають увагу оригінальні круглі фари і ліхтарі.

Характеристики Nissan Micra офіційно не розголошують. За попередніми даними, довжина авто складе близько 4 м, ширина – 1,7 м, а висота – 1,5 м.



Швидше за все, силова установка від Renault 5 перейде в електромобіль Nissan Micra без змін. Це означає, що він отримає 136-сильний двигун, а його запас ходу в топовому варіанті складе близько 400 км.

Читайте також: Стало відомо, які авто найчастіше зупиняє поліція в Україні


Тобто Micra стане краще, ніж Nissan Leaf. До того ж, вона буде дешевшою: базова версія має коштувати приблизно 20 000 євро.
10-7-2022, 15:42  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 283   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: