Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Електричний кросовер Jeep Avenger отримає позашляхову версію
Всі новини / Автосвіт

Електричний кросовер Jeep Avenger отримає позашляхову версію

Електричний кросовер Jeep Avenger отримає позашляхову версію
На Паризькому автосалоні дебютував повнопривідний варіант електричного кросовера Jeep Avenger.

Поки що це концепт, але в майбутньому його обіцяють додати в гамму моделі.

Всешляховик відрізняється двомоторною силовою установкою, більш агресивним обважуванням, додатковою світлотехнікою та багажником на даху. Інформація про прототип поки не дуже багато, проте звичайний електричний Avenger вже повністю розсекречений. Його старт продажу намічено вже на березень 2023 року.

Одночасно із серійним електричним кросовером Jeep Avenger у Парижі дебютував Avenger 4x4 Concept. Це повнопривідний варіант моделі, який додадуть до гами у найближчому майбутньому. Очевидно, у такого субкомпакта два електромотори (по одному на кожній осі), хоча на цьому відмінності від звичайного Avenger не закінчуються.



Повнопривідний Avenger отримав видимі буксирувальні вуха, розширену колію та нові колеса. На папері стала кращою і геометрична прохідність. Дорожній просвіт складає вже не 200, а більше 200 міліметрів. Кути в'їзду, з'їзду та рампи дорівнюють 21, 34 та 20 градусам відповідно. При цьому у монопривідного Avenger цифри такі: 20, 32 та 20.

У передньому бампері концепту з'явилися додаткові світлодіодні прожектори, а на даху новий полегшений багажник із захистом від подряпин. До того ж попереду посилено захисне облицювання, хоча полімерні пластини під днищем тут, швидше за все, такі ж, як у серійного Avenger.

Кросовер побудований на платформі STLA Small (еCMP) і оснащений одним електромотором фірми Emotors (спільне підприємство Stellantis та японської Nidec) з віддачею 156 кінських сил і 260 Нм моменту, що крутить.

Читайте також: Найпопулярніші гібридні авто на внутрішньому ринку України

Дальність ходу без підзарядки за циклом WLTP – 400 кілометрів. Але в місті нібито можна проїхати усі 550.
10-21-2022, 04:07  
Джерело: f1analytic.com
Переглядів: 393   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: